Το υπαίθριο σεξ διεγείρει τους περισσότερους και ο φόβος να πιαστείς στα πράσα, απλώς προσθέτει ενθουσιασμό. Τώρα που είναι καλοκαίρι οι πιθανότητες να έχεις παιχνιδιάρικη διάθεση ενώ βρίσκεσαι έξω είναι μεγαλύτερες. Μάθε ποιες είναι οι ιδανικές στάσεις για να μην έχεις προβλήματα με αδιάκριτα βλέμματα!

Ξεκίνα σιγά σιγά!

Πριν εξοικειωθείς με το σεξ σε δημόσιο χώρο, περιορίσου σε ένα απλό στοματικό σεξ. Σε περίπτωση που έχετε ανεπιθύμητη παρέα, θα μπορέσετε να σταματήσετε και να καλυφθείτε εγκαίρως.

Ξαπλώστε στην ύπαιθρο!

Όταν εξοικειωθείτε με το υπαίθριο σεξ, θα πρέπει να είστε εξοπλισμένοι με τις κατάλληλες στάσεις ανάλογα με την περίσταση. Αν βρίσκεστε σε ψηλό γρασίδι ή ανάμεσα σε θάμνους θα πρέπει να επιλέξετε “ξαπλωτές θέσεις”. Ξαπλώστε την στο έδαφος, χαμηλώστε προς αυτήν, πλησιάστε την και μπείτε μέσα της. Αν προτιμάτε μπορείτε να αλλάξετε θέσεις και να είναι αυτή από πάνω σας ή να έχει η φίλη σας γυρισμένη την πλάτη προς εσάς, κάνοντας ένα διαφορετικό πρωκτικό σεξ. Συμβουλή: Το υπαίθριο σεξ, γίνεται πολύ πιο έυκολο όταν φοράμε τα κατάλληλα ρούχα, ένα φόρεμα ή μια φούστα θα σας διευκολύνει! Αν δεν θέλετε να λερώσετε τα ρούχα σας, απλά γονατίστε στο έδαφος και απολαύστε ένα έντονο πρωκτικό σεξ στην ύπαιθρο!

Βρείτε ένα κάθισμα!

Δυστυχώς δεν μας επιτρέπουν όλες οι δημόσιες συναντήσεις να έχουμε την πολυτέλεια να ξαπλώσουμε κάτω. Μια καθιστή στάση μπορεί να σας προσφέρει έντονους οργασμούς. Βάλτε τον σύντροφό σας να καθίσει σε μία καρέκλα, ένα παγκάκι ή ένα κούτσουρο και ανεβείτε από πάνω του. Η συγκεκριμένη στάση, σας δίνει την δυνατότητα να ελέγχετε το βάθος και τη συχνότητα της διείσδυσεις. Ακόμα σε περίπτωση που κάποιος τύχει να σας δει μ’ αυτή τη στάση θα φαίνεται σαν να κάθεστε στην αγκαλιά του συντρόφου σας!

Όρθια στάση!

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει διαθέσιμο κάθισμα, μπορείτε να υιοθετήσετε μία όρθια στάση. Αυτή η στάση λειτουργεί καλύτερα όταν έχετε ένα δέντρο ή κάτι παρόμοιο για στήριξη. Βάλτε το κορίτσι σας να ακουμπήσει με την πλάτη της το δέντρο ή τον τοίχο με τα πόδι της ελαφρώς ανοιχτά, μπείτε μέσα της και αρχίστε να μπαινοβγαίνετε απαλά. Και να περάσει κάποιος, θα νομίζει ότι είστε αγκαλιασμένοι.

Τέλος να θυμάστε ότι το σεξ σε δημόσιο χώρο είναι παράνομο, οπότε να είστε προσεκτικοί. Θέλετε να περάσετε καλά και όχι να τρέχετε με πρόστιμα και καταγγελίες. Και ο χρυσός κανόνας: βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε μακριά από παιδιά!

AdTech Ad

AdTech Ad