Απλές και καλές, οι 6 στάσεις που ακολουθούν έχουν εγγυημένο αποτέλεσμα. Πιάσε το αγόρι σου από το χέρι (κι όχι μόνο) και βουτήξτε μαζι σε καινούργιους ωκεανούς ατέλειωτης ηδονής. Ακόμα κάθεσαι;

1. “Βάλε μπουγάδα”
Εάν ανήκεις στην πλεοψηφία των γυναικών που έχει πλυντήριο ρούχων στο σπίτι της, τότε ήρθε η ώρα να πεις με σιγουριά ότι “τα βγάζει τα λεφτά του”. Από τις καλύτερες και ευκολότερες στάσεις, αφού το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις τον σύντροφό σου να καθίσει επάνω του κι εσύ επάνω σε αυτόν, με την πλάτη γυρισμένη. Μην ξεχάσεις να βάλεις το πλυντήριο σε λειτουργία. Οι δονήσεις του θα σε στείλουν στα ουράνια, ενώ συνδυάζεις δουλειά με ευχαρίστηση, αφού είναι ο ιδανικός τρόποςγιανα περάσεις την ώρα σου μέχρι να τελειώσει η πλύση.


2. Η “λιμουζίνα”
Στάση που σου δίνει την αίσθηση της πολυτέλειας, μαζί με φυσικά με απίστευτους οργασμούς. Πώς να το κάνετε: Ο σύντροφός σου ξαπλώνει ανάσκελα και λυγίζει τα πόδια του ελαφρά, τόσο ώστε να θυμίζει κάθισμα. Τα υπόλοιπα είναι εύκολα για σένα. Κάθισε επανω του στηρίζοντας την πλάτη στους μηρούς του. ‘Έτσι έχει τα χέρια του ελεύθερα και για να κρατάει, αλλά και για να σου χαϊδέυει παράλληλα την κλειτορίδα, στέλνοντάς σε στα ουράνια. Αν είστε μερακλήδες και θέλετε να το πάτε σε άλλο επίπεδο, φόρα του στολή οδηγού λιμουζίνας.

3. H “αγκαλιά”
Για ρομαντικούς και ευαίσθητους. Βάλε τον σύντροφό σου να καθίσει στηριζόμενος στα γόνατα του, ακουμπώντας με τα οπίσθιά του τις φτέρνες του. Αγκάλιασέ τον και βάλτον ανάμεσα στα πόδια σου, ενώ στηρίζεσαι κανονικά στις πατούσες του. Από τις καλύτερες εμπειρίες, αφού και θα μπορείτε να κοιτάζεστε στα μάτια, αλλά και να ορίσεις τον ρυθμό.

4. Το “ασανσέρ”
Ακόμα και υψοφοβία να έχεις, με αυτή τη στάση θα βρεις την υγειά σου. Το μόνο που χρειάζεται η στάση αυτή είναι δυνατά μπράτσα και πόδια από τον σύντροφό σου, ο οποίος σε σηκώνει στο ύψος των γοφών του ενώ βρίσκεστε προσωπο με πρόσωπο, κρατώντας σε απο τον ποπό για να σε ανεβοκτεβάζει. Αγκάλιασέ τον με τα πόδια σου και σφίξε τα γύρω του, όχι πολύ δυνατά για να μην του κόψεις και την ανάσα. Κράτα τον από τον σβέρκο και ξεκινήστε.

5. H “σιδερώστρα”
Μην αγχώνεσαι δεν έχει σίδερο απόψε. Πρόκειται για μια παραλλαγή της γνωστής στάσης “στα 4”, μόνο που στην δική μας περίπτωση ξαπλώνεις μπρούμυτα και ανασηώνεις την λεκάνη σου με τη βοήθεια ενός μαξιλαριού ή μιας κουβέρτας. Σημείο – “κλειδί” στην στάση αυτή είναι το βάλεις τη μια γάμπα σου πάνω στην άλλη, ώστε το… πεδίο να διευρυνθεί ακόμα περισσότερο.Μην ανησυχείς. Ο σύντροφός σου ενστικτωδώς θα ξέρει πού και πώς να τοποθετηθεί.

6. Η ¨ανεμόσκαλα”
Εάν το σπίτι/διαμέρισμά σου διαθέτει εσωτερική σκάλα, τότε μόλις βρήκες τον σωστό τρόπο για να την αξιοποιήσεις. Κάτσε όρθια σε ένα σκαλοπάτι και λύγισε τα γόνατα χαμηλώνοντας τη λεκάνη σου. Ο σύντροφός σου παίρνει θέση από πίσω σου και η παράσταση αρχίζει! Προσοχή: Εάν μένεις σε πολυκατοικία, η κοινόχρηστη σκάλα δεν ενδείκνυται, εκτός κι αν είστε επιδειξιομανείς ή είναι Δεκαπενταύγουστος και λείπουν όλοι.

boro.gr