Εάν πιστεύεις ότι ήρθε η ώρα να κάνεις πιο… πικάντικη την σεξουαλική σου καθημερινότητα, εδώ θα βρείς οκτώ τρόπους για να το πετύχεις.

1. “Γδύσε” έναν άγνωστο
Μεταφορικά το εννοούμε, αλλά αν θες να το κάνεις και κυριολεκτικά… κανένα πρόβλημα. Φαντάσου πώς θα είναι γυμνός ο γόης που πετυχαίνεις στο ασανσέρ ή στη στάση του λεωφορείου.
Σίγουρα η… διάθεσή σου θα ανέβει και στο σπίτι θα τα δώσεις όλα!

2. Μην ασχολείσαι με τις ατέλειές σου
Κάθε σώμα είναι ομορφο, γιατί είναι ξεχωριστό. Εάν σκέφτεσαι συνέχεια ότι ο σύντροφός σου ενοχλείται από την κυτταρίτιδα ή την κοιλίτσα σου, τότε κάνεις μεγάλο λάθος.
Ίσα ίσα που αυτά είναι που σε κάνουν ποθητή στα μάτια του. Αφέσου λοιπόν στα χάδια και τα φιλιά του, χαλάρωσε και η απόλαυση είναι εγγυημένη.

3. Φύγετε ένα ΣΚ μόνοι σας
Εδώ αποδεινύεται η χρησιμότητα των γονιών σου και των πεθερικών σου. Πάρε τον σύνντροφό σου και φύγετε ένα ΣΚ οι δυο σας, χωρίς τα παιδιά. Το σίγουρο είναι ότι
η εμπειρία αυτή θα σας τονώσει σεξουαλικά και θα θέλετε να το ξανακάνετε… Από όλες τις απόψεις!

4. Πάρε δονητή
Εάν δεν έχεις ήδη έναν καταχωνιασμένο κάπου στα συρτάρια σου, ήρθε η ώρα να πάρεις έναν και να τον χρησιμοποιήσεις. Εδώ δεν χωράνε ντροπές, εξάλλου μιλάμε για την σεξουαλική απόλαυση και των δυο σας.
Πες στον σύντροφό σου ότι θέλεις πολύ να δοκιμάσετε να βάλετε τον “φίλο” σου στο… παιχνίδι. Πίστεψέ με, δεν θα σου πει όχι!

5. Κάντε ντους μαζί
Τι πιο λογικό; Δύο γυμνά κορμιά σε (πολύ) περιορισμένο χώρο, εγγυώνται ότι η σεξουαλική διάθεση και των δυο σας θα πιάσει… ταβάνι. Πλύντε ο ένας τον άλλον, αγγίξτε τα κορμιά σας και ετοιμαστείτε για ανεπανάληπτες καταστάσεις.

6. Αυνανίσου
Το λένε οι ειδικοί. Ο αυνανισμός, τουλάχιστον μια φορά τον μήνα, ανεβάζει πολύ τη διάθεσή σου να κάνεις πολύ και παθιασμένο σεξ! Τι περιμένεις; Ξεκίνα…

7. Ανταλλάξτε “πονηρά” μηνύματα
Δόξα τω Θεώ, η τεχνολογία υπάρχει και περιμένει να τη χρησιμοποιήσεις ακόμα και για αυτόν τον σκοπό. Γραπτά “πονηρά” μηνυματάκια καθ’όλη η διάρκεια της ημέρας θα σας ερεθίσουν, μέχρι να βεθείτε και να σβήσετε τον πόθο σας ο ένας για τον άλλον.

8. Κλείσε την τηλεόραση
Bonus συμβουλή: Κλείσε την τηλεόραση στο δωμάτιό σας, άσε κάτω το τηλεκοντρόλ και πιάσε το… τηλεχειριστήριο του παρτενέρ σου. Αν δεν μας πιστεύεις, ρώτα τους παλιότερους γιατί έκαναν πολλά παιδιά.

boro.gr