Μετέτρεψε τους fitness στόχους σου σε ντεκόρ στο γραφείο σου

Διακόσμησε το γραφείο σου με θετικές δηλώσεις του τύπου: “Χαλάρωσε και συνέχισε” ή “Είμαι γεμάτη ενέργεια”. Αυτές μπορεί να σε βοηθήσουν να συνεχίσεις. Δοκίμασε να βλέπεις και μερικές φωτογραφίες ωραίων σωμάτων στον υπολογιστή σου έτσι ώστε να παίρνεις ώθηση. 

 

Τρώγε πρωινό 

Το να έχεις όρεξη για γυμναστική ξεκινάει από ένα καλό πρωινό, λένε οι ειδικοί. Παρόλο που η προπόνησή σου θα έρθει ώρες μετά, το να φας ένα πολύ καλό πρωινό θα βοηθήσει το σώμα σου να αποθηκεύσει ενέργεια για αργότερα. 

 

Τρώγε ελαφρύ μεσημεριανό

Μην αφήσεις ένα βαρύ μεσημεριανό να μπει ανάμεσα σε εσένα και τη γυμναστική σου. Ότι κι αν φας, αν είναι μεγάλη η ποσότητά του, θα σε δυσκολέψει πολύ να ξεκουνηθείς από την καρέκλα και να πας για προπόνηση. Φάε μία αραβική πίτα με κοτόπουλο, φρούτα και λαχανικά και είσαι έτοιμη. 

 

Πάρε ένα σνακ μαζί σου για μετά τη δουλειά

Αν το να πας για γυμναστική τέσσερις ώρες μετά το μεσημεριανό σου φαγητό είναι δύσκολο λόγω της πείνας που αισθάνεσαι τότε έχει μαζί σου ένα σνακ για λίγο πριν την προπόνηση. Αυτό θα σου δώσει ενέργεια και δύναμη!

 

Εκμεταλλεύσου την τεχνολογία 

Ένας άλλος τρόπος για να σιγουρέψεις ότι θα πας στο γυμναστήριο είναι να δημιουργήσεις ένα  calendar στο κινητό σου ή να βάλεις ένα ξυπνητήρι για να μην το ξεχάσεις. 

 

Χρησιμοποίησε το σύστημα του “φίλου”

Αντί να κανονίσεις να πας για κοκτέιλ με μία φίλη σου μετά τη δουλειά κανονίστε να πάτε μαζί στο γυμναστήριο. Μπορεί να μην είναι εύκολο να τα πείτε κάνοντας γυμναστική αλλά αυτό θα βοηθήσει και τις δυο σας να πάτε στο γυμναστήριο μετά τη δουλειά. 

 

Βάλε τον πήχη χαμηλά 

Αν λες στον εαυτό σου ότι θα πας στο γυμναστήριο μόνο για 15 λεπτά είναι πιο πιθανό να πας από το να έχεις στο νου σου ότι θα πας και θα κάτσεις με τις ώρες. Αν κάνεις το στόχο σου πολύ εύκολο τότε είναι πιο πιθανό να τον πετύχεις.