Το επεισόδιο που έγινε τα ξημερώματα με ασθενή στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού κατέληξε στη σύλληψη του Γενικού Γραμματέα της Παγκύπριας Συντεχνίας Νοσηλευτών – Το χρονικό της σύλληψης και η παρέμβαση του Υπουργού Υγείας που βρισκόταν συμπτωματικά στο νοσοκομείο

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 4:00, τα ξημερώματα, όταν ασθενής σε κατάσταση μέθης έβγαλε τους ορούς, τα έβαλε με μέλη του νοσηλευτικού προσωπικού, και έσπαζε ότι έβρισκε μπροστά του.

Οι πιο κάτω φωτογραφίες δείχνουν ότι ο ασθενής δεν άφησε τίποτε όρθιο. Οι νοσηλευτές καταγγέλλουν ότι την ώρα του επεισοδίου στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών υπήρχαν αστυνομικοί που φρουρούσαν τον χώρο, ωστόσο δεν παρενέβησαν και άφησαν μόνους τους νοσηλευτές για να επιβάλουν την τάξη.

nosokomio

nosok

Στις 9:00, το πρωί σήμερα το επεισόδιο που προηγήθηκε τέθηκε σε έκτακτη σύσκεψη στην παρουσία του Γενικού Γραμματέα της ΠΑΣΥΝΟ, Παναγιώτη Γεωργίου, ο όποιος εργάζεται στο νοσοκομείο Λεμεσού. Κατά τη συζήτηση μεταξύ των νοσηλευτών και των αστυνομικών σε κάποια στιγμή τα αίματα άναψαν και ακολούθησε μία λεχτική αντιπαράθεση που οδήγησε στην σύλληψη του ΓΓ της ΠΑΣΥΝΟ. Ο Παναγιώτης Γεωργίου οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Κάτω Πολεμιδιών κατηγορήθηκε γραπτώς για τα αδικήματα της εξύβρισης και ανησυχίας και αφέθηκε ελεύθερος.

Συμπτωματικά στο Νοσοκομείο Λεμεσού βρισκόταν για άλλο λόγο ο Υπουργός Υγείας, Γιώργος Παμπορίδης, ο οποίος μόλις ενημερώθηκε τι έγινε μετέβη στον Αστυνομικό Σταθμό για να πληροφορηθεί.

Εκπρόσωπος της ΠΑΣΥΝΟ ανέφερε στη Cyprus Times ότι η συντεχνία θα εξετάσει τη λήψη μέτρων διαμαρτυρίας.

Cyprustimes.com

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of