«Η τεχνολογία είναι πάντα έτσι: οι άνθρωποι είναι εναντίον της, οι άνθρωποι είναι υπέρ της, αλλά τελικά, αν αναπτύξεις την τεχνολογία με τον σωστό τρόπο, θα έχεις πάντα πολλά οφέλη για τους ανθρώπους»

Αποτελούν μία δημιουργία high tech και οι δυνατότητες που προσφέρουν ποικίλουν ανάλογα με τα γούστα του χρήστη.

Μιλάμε, φυσικά για τις κούκλες-ρομπότ του σεξ!

Όπως όλα δείχνουν είναι θέμα χρόνου να υπάρξει «έκρηξη» του αριθμού τόσο των ρομπότ όσο και των χρηστών τους, καθώς ωριμάζει η επανάσταση της τεχνητής νοημοσύνης.
Δημιουργός των ρομπότ αυτών πέρα από τα γενικά οφέλη που μπορούν να προσφέρουν αυτές οι κούκλες σε μοναχικούς ανθρώπους, υποστηρίζει ότι οι τακτικοί οργασμοί που προέρχονται από την επαφή μ’ αυτές τις κούκλες, έχουν στην πραγματικότητα… «βοηθήσει» και αναζωογονήσει σημαντικά το γάμο του.

Ο Dr. Sergi Santos είναι ένας από τους υπεύθυνους ανάπτυξης του υπερ-πραγματικού ρομπότ σεξ που ονομάζεται Samantha.

Το ανδροειδές αυτό έχει τη δυνατότητα να παράγει διάφορες συναισθηματικές καταστάσεις, ανάλογα με τα «κέφια» του χρήστη.

Ο Santos υποστηρίζει ότι μοιράζεται το σπίτι του στη Βαρκελώνη με τη σύζυγό του Maritsa Kissamitaki και με μια «παρέα» σεξουαλικών ρομπότ.

Ο 39χρονος δημιουργός ισχυρίζεται ότι το τακτικό σεξ με τις κούκλες καθ’ άλλο παρά επιζήμιο είναι για το γάμο του, καθώς όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, έχει «βελτιώσει» πολύ τη σχέση του με τη γυναίκα του.

Ο ίδιος υποστηρίζει:

«Κάνω πραγματικά σεξ με τη (σύζυγό μου) τώρα. Δεν βιάζομαι πια και το σεξ δεν διαρκεί πέντε λεπτά», ενώ συμπληρώνει:

«Μου αρέσει πολύ περισσότερο το σεξ με τη γυναίκα μου γιατί δεν χρειάζεται να βιάζομαι».

Το ρομπότ του σεξ «Samantha» παρουσιάστηκε στη Βαρκελώνη τον Μάρτιο, και όπως αναφέρεται, το ίδιο, έχει τη δυνατότητα να ανταποκριθεί, ποικιλοτρόπως, όταν κάποιος το αγγίζει σε διάφορες περιοχές του σώματός του.

Ο Santos ίδρυσε τη Synthea Amatus το 2015 και σκοπεύει να ξεκινήσει την πώληση των σεξ ρομπότ του τις επόμενες εβδομάδες, με αρχική τιμή 2.000 δολάρια το καθένα.

Εξηγώντας τις λειτουργίες της, ο κατασκευαστής επισήμανε ότι η κούκλα σχεδιάστηκε για να είναι διαδραστική, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Βασικά, της αρέσει να την αγγίζουν» και προσθέτει:

«Έχει διάφορες καταστάσεις αλληλεπίδρασης: μπορεί να είναι ρομαντική, σέξι, οικογενειάρχης… της αρέσει να τη φιλούν… Επίσης ανταποκρίνεται στο σημείο G και στο στήθος. Μπορεί επίσης να ανταποκριθεί στα χέρια. Τα χέρια είναι ρομαντικά. Τα σημεία που αισθάνεται σέξι είναι το στόμα και το σημείο G».

Ο Santos, ο οποίος στοχεύει επίσης στην ανάπτυξη ανδρικών ρομπότ, δήλωσε ότι τα ρομπότ του σεξ, μπορούν, στην πραγματικότητα, να ωφελήσουν την κοινωνία – βοηθώντας ομοφυλόφιλους και αμφιφυλόφιλους από την αποφυγή των σεξουαλικά μεταδιδόμενων ασθενειών.

Ο ίδιος καταλήγει:

«Η τεχνολογία είναι πάντα έτσι: οι άνθρωποι είναι εναντίον της, οι άνθρωποι είναι υπέρ της, αλλά τελικά, αν αναπτύξεις την τεχνολογία με τον σωστό τρόπο, θα έχεις πάντα πολλά οφέλη για τους ανθρώπους».