Ανθρώπινη ομορφιά σημαίνει αυθεντικότητα και ο φωτογράφος Brock Elbank παίρνοντας αφορμή από αυτό απαθανάτισε με το φωτογραφικό του φακό τα πρόσωπα μικρών και μεγάλων ανθρώπων έτσι όπως ακριβώς είναι, με τις φακίδες και όλα τα σημάδια που ίσως φέρουν.

Ο Brock ετοιμάζει αυτό το πρότζεκτ από το 2015 ενώ πλέον είναι έτοιμος για την έκθεσή του η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Σουηδία το Μάιο. Ο φωτογράφος έχει συγκεντρώσει 180 μοναδικά πορτρέτα για το σκοπό αυτό.

Το Indy100 παρουσιάζει κάποιες από τις φωτογραφίες που θα εκτεθούν για όσους δεν θα έχουν την ευκαιρία να μεταβούν στη Σουηδία και να επισκεφτούν την έκθεση.

Η διοργάνωση αναμένεται πως θα έχει μεγάλη απήχηση ενώ δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως περισσότεροι από 6.000 άνθρωποι από ολόκληρο τον κόσμο υπέβαλαν αίτηση για να φωτογραφηθούν από τον Brock. Εκείνος βέβαια εξαρχής είχε αποφασίσει πως στο πρότζεκτ του θα συμμετέχουν μόνο πρόσωπα με φακίδες.

«Οι φακίδες ήταν πάντα για μένα ήταν ένα σημάδι γλυκύτητας και ομορφιάς, παρόλο που οι άνθρωποι που φέρουν τέτοιες στο πρόσωπό τους σχολιάζουν πως ποτέ δεν ένιωθαν άνετα», ανέφερε ο φωτογράφος ενώ συμπλήρωσε πως με αφορμή την έκθεση αυτή πολλοί άνθρωποι με φακίδες του έστειλαν μήνυμα και του εξήγησαν πως πλέον νιώθουν καλύτερα με τον εαυτό τους.

Πηγή: huffingtonpost.gr