Πώς η προσωπική εμπειρία της Khloe Kardashian για το CoolSculpting εμπνέει τις γυναίκες;

Η Khloe Kardashian δεν φοβάται να παραδεχθεί πως έχει κάνει αρκετές επεμβάσεις/παρεμβάσεις στο πρόσωπο και στο σώμα της.

«Μπρος στα κάλλη… τι είναι τα έξοδα», φαίνεται να σκέφτεται το μέλος της γνωστής οικογενείας των Kardashian κάθε φορά που περνά την πόρτα του πλαστικού της. Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο η Khloe έχει κάνει αρκετές θεραπείες προσώπου, bottox, προσθετική στήθους, λιποαναρρόφηση κτλ. Ιδιαιτέρως χαρούμενη και εκστασιασμένη, θα έλεγε κανείς, πως είναι η Khloe από την εμπειρία που είχε με την αυθεντική κρυολιπόλυση CoolSculpting.

Η Khloe Kardashian έχει δηλώσει ότι ένα αρκετά μεγάλο μέρος του σώματος της οφείλει την εμφάνισή του στην κρυολιπόλυση του CoolSculpting. Αυτός ο ενθουσιασμός της ήταν που έπεισε αρκετές γυναίκες να στραφούν στην αυθεντική κρυολιπόλυση με CoolSculpting και να δουν με τα ίδια τα μάτια τους αν αυτά που λέει η Khloe αληθεύουν. Παρακάτω η μαρτυρία μια εξ αυτών!

«Για να είμαι ειλικρινής δεν είμαι ο τύπος του ατόμου που δεν τρώει, που ψάχνει για τις τελευταίες τάσεις στις δίαιτες. Τρώω υγιεινά και κάνω γυμναστική τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα. Βέβαια, υπάρχουν κάποιες περιοχές στο σώμα μου που το περιττό πάχος δε λέει να φύγει. Αφού λοιπόν η Khloe Kardashian προτείνει την κρυολιπόλυση με CoolSculpting, δεν μπορούσα παρά να τη δοκιμάσω. Αφού αναζήτησα τα διαπιστευμένα κέντρα με CoolSculpting, έκλεισα ραντεβού. Η εξειδικευμένη σύμβουλος με ενημέρωσε πως η κρυολιπόλυση με CoolSculpting, δεν αφορά σε απώλεια βάρους αλλά σε απώλεια του τοπικού πάχους. Στην ουσία τα μηχανήματα καταψύχουν τα λιποκύτταρα στις περιοχές που θέλουμε και αυτά με τη σειρά τους, παγώνουν, νεκρώνουν και αποβάλλονται από τον ίδιο τον οργανισμό. Και σας έχω και το καλύτερο! Όχι μόνο αποβάλλονται, αλλά δεν επιστρέφουν και πίσω! Ήμουν έτοιμη να γίνω η επόμενη Khloe. Όπως με ενημέρωσαν η διαδικασία δεν είναι επίπονη. Εγώ ούσα ανθεκτική στον πόνο, δεν ασχολήθηκα. Η διαδικασία της κρυολιπόλυσης με CoolSculpting είχε ως εξής: Αφού πρώτα μάρκαραν τα προβληματικά σημεία μου, μού έκαναν επάλειψη με μια αλοιφή και μετά ήρθε η ερώτηση “Είστε έτοιμή;”. Και τότε ήταν που κατάλαβα τι θα πει κρύο! Μόλις τελείωσε η διαδικασία με ενημέρωσαν πως για λίγες μέρες το στομάχι μου θα είναι λίγο πρησμένο και κόκκινο. Μετά από μια εβδομάδα δεν είχα καμία ενόχληση στην περιοχή της κοιλιάς και το δέρμα μου στο σημείο αυτό ήταν πραγματικό σφιχτό! Αν κάποιος με ρωτούσε θα του έλεγα δύο πράγματα. Πρώτον: πως ναι αξίζει να κάνει κρυολιπόλυση με CoolSculpting και δεύτερον: να την ακούς την Khloe, αυτή ξέρει».

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of