Ο Διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής του νοσοκομείου Πάφου Ιωσήφ Μουτήρης  και η Διευθύντρια του ΤΑΕΠ Νεοφύτα Χρυσάνθου δε συμμετείχαν στη σημερινή απεργία των υπολοίπων συναδέλφων τους διαφωνώντας με την ΠΑΣΥΚΙ αφού θεώρησαν ότι όχι μόνο δεν υπήρχε ο λόγος αλλά δεν ήταν και ο κατάλληλος χρόνος για τέτοια στάση εργασίας.

Σημειώνεται ότι οι υπόλοιποι γιατροί των δυο αυτών τμημάτων μετείχαν κανονικά στην στάση εργασίας.

Ο Διευθυντής του Νοσοκομείου Πάφου Σπύρος Γεώργιου εξέφρασε την απογοήτευση του από τον τρόπο παρουσίασης του θέματος από τα ΜΜΕ λέγοντας ότι η ανακοίνωση από τον κ. Μουτήρη προκάλεσε στην ουσία ταλαιπωρία και προβλήματα στους ασθενείς ιδιαίτερα της καρδιολογικής κλινικής.

Ο ίδιος ο κ. Μουτήρης ανέφερε ότι έγινε κανονικά η εγγραφή των ασθενών και εξυπηρετήθηκαν τόσο στα εξωτερικά ιατρεία όσο και στα εργαστήρια της καρδιολογικής κλινικής του νοσοκομείου Πάφου.

Ο Διευθυντής της κλινικής είπε ότι κανόνα απολύτως πρόβλημα δεν παρουσιάστηκε στην  εξυπηρέτηση των ασθενών οι οποίοι σε κάθε περίπτωση δεν προσήλθαν σήμερα στο κρατικό νοσηλευτήριο, τουλάχιστον μετά τις 10 το πρωί που ξεκίνησε η στάση εργασίας.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of