Το Υπουργείο Υγείας έχει αναλάβει πολύπλευρη εκστρατεία ενημέρωσης του κοινού για τη νομοθεσία για το κάπνισμα, στο πλαίσιο εντατικοποίησης των προσπαθειών του για προώθηση θεμάτων Δημόσιας Υγείας.

Σε ανακοίνωση του Υπουργείου αναφέρεται ότι ρόλο διαδρματίζουν τα ΜΜΕ και προστίθεται ότι η εκστρατεία θα είναι συντονισμένη με στόχο συγκεκριμένα την ενημέρωση του κοινού για την νεοσυσταθείσα νομοθεσία για το κάπνισμα, την διαφώτιση για τις συνέπειες του καπνίσματος και τις επιλογές διακοπής καπνίσματος στην Κύπρο.

Η προβολή της εκστρατείας από τα ΜΜΕ, αναφέρεται, θα αποτελέσει βασικό εργαλείο της διαφωτιστικής προσπάθειας και αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχίας της.

Το Υπουργείο προγραμματίζει ενημέρωση του κοινού σε εκστρατεία διαφώτισης στις 3 Ιουνίου 2018, στο The Mall of Cyprus σε συνεργασία με άλλους εμπλεκόμενους φορείς, προβολή ακουστικών και τηλεοπτικών σποτς για την ευαισθητοποίηση του κοινού για το νομοθετικό πλαίσιο, φιλοξενία λειτουργών Υπουργείων Υγείας ή/και άλλων εκπροσώπων σε διάφορες ενημερωτικές εκπομπές , με σκοπό την ενημέρωση του κοινού για θέματα που αφορούν το κάπνισμα.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of