Πόσες φορές δεν έχεις κοιμηθεί και το πρωί που ξύπνησες για το σχολείο είχες βγάλει ένα τεράστιο σπυράκι στο πρόσωπο; Μην τρελένεσαι, υπάρχει η λύση!

Τρία βήματα για να ξεφορτωθείς αυτό το ενοχλητικό και ξαφνικό σπυράκι χωρίς καν να χρειαστεί να… το σπάσεις.

Βήμα 1: Ο καθαρισμός είναι το παν

Όλοι ξέρουμε πως το κλειδί στην όλη υπόθεση είναι το να πλένεις το πρόσωπο σου πριν πας για ύπνο. Υπάρχει μεγάλη περίπτωση να μπεις στον πειρασμό να αρχίσεις να πειραζεις το πρόσωπό σου, τα μαύρα στίγματα και τα σπυράκια, αλλά πρέπει να αντισταθείς σε αυτήν την επιθυμία.

Χρησιμοποίησε ζεστό νερό και πλύνε το πρόσωπό σου με ένα ειδικό καθαριστικό για σπυράκια και ακμή.

Βήμα 2: Ενυδάτωση

Το δέρμα που εμφανίζει συχνά σπυράκια χρειάζεται ενυδάτωση. Γι’ αυτό πάντα αφού πλύνεις και καθαρίσεις το πρόσωπό σου, χρησιμοποίησε μια ενυδατική κρέμα.

Βήμα 3: Κράτα τα χέρια σου μακριά από το πρόσωπό σου

Όταν έχεις εμφανίσει ένα σπυράκι έτσι ξαφνικά, είναι σίγουρο, πως θα μπεις στον πειρασμό να το πειράξεις. Το σημαντικό όμως εδώ είναι η αυτοσυγκράτηση και το να μπορέσεις να ελέγξεις αυτήν σου την επιθυμία.

Αν σπάσεις το σπυράκι υπάρχει τεράστια πιθανότητα αυτό να οδηγήσει σε κάποια λοίμωξη ή και να αφήσει σημάδι. Και είμαστε σίγουρες πως δεν θες κάτι τέτοιο, ειδικά στο πρόσωπό σου.

Πάρε μια βαθιά ανάσα, πιες λίγο νερό και αγνόησε το. Είναι το πιο σωστό πράγμα που μπορείς να κάνεις. Και θυμήσου ξανά τα βήματα, καθαρισμός, ενυδάτωση και χέρια μακριά.

Πηγή: teen.queen.gr

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of