Η Jade Roper Tolbert, γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο reality «The Bachelor», γέννησε το δεύτερο της παιδάκι απρόσμενα… στη ντουλάπα του σπιτιού της.

Μάλιστα καλά διαβάσατε… Η διάσημη μαμά βρισκόταν στην ντουλάπα του σπιτιού της, όταν άρχισαν οι συσπάσεις και δίχως να το καταλάβει… το μωρό, είχε κατέβει!

Ο μικρός ήρθε στον κόσμο πριν από τέσσερις ημέρες και τώρα βρίσκεται υγιές στο σπίτι του, παρά τις περίεργες συνθήκες που γεννήθηκε.

Η 32χρονη μοιράστηκε με τους πέραν τους ενός εκατομμυρίου followers της στο Instagram φωτογραφίες από εκείνες τις μοναδικές στιγμές αλλά και την εμπειρία της.

«Απρόοπτα γέννησα σπίτι χθες βράδυ, στη μεγάλη ντουλάπα του σπιτιού μας. Ακόμη προσπαθώ να το συνειδητοποιήσω, είμαι σε σοκ!», έγραψε αρχικά κάτω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram και που τη δείχνει στην ντουλάπα το σπιτιού της να κρατά το μωρό στην αγκαλιά της.

«Δεν τον σχεδίαζα έτσι και ευχαριστώ όλους όσους με βοήθησαν να φέρω τον γιο μου στη ζωή χθες βράδυ με ασφάλεια!», ανέφερε ενώ πρόσθεσε ότι «Τα νερά έσπασαν και 75 λεπτά αργότερα κρατούσα στην αγκαλιά μου ένα υγιές μωράκι!».

Ο ξαφνικός ερχομός του μικρού αγοριού αρχικά έφερε και τρόμο. «Ήταν μια από τις πιο τρομακτικές στιγμές στη ζωή μου και αυτό γιατί ένιωθα ότι εγώ δεν είχα τον έλεγχο!».

Η Jade Roper Tolbert , ωστόσο, ανέφερε ότι «Η μαμά του Tanner, η μαμά μου, οι νοσηλευτές που έσπευσαν κοντά μου και οι πυροσβέστες με έκαναν να νιώσω ασφάλεια!».

Η διάσημη νεαρή γυναίκα είναι παντρεμένη με τον Tanner Tolbert, τον οποίο γνώρισε μέσα από τη δεύτερη σεζόν του παιχνιδιού το 2016, και μαζί έχουν ακόμη μια κόρη την Emerson Avery, 2 ετών.

Εναλλακτικά δείτε ΕΔΩ το βίντεο:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of